Infodag zaterdag 26 juni 2021

Saturday 26/06

Infodag zaterdag 26 juni 2021

De opleiding ontdekken die bij je past?

Bezoek de Howest-campussen op 26 juni

Tijdens de Howest-infodag op zaterdag 26 juni verwelkomen we je heel graag op onze campussen in Brugge, Kortrijk en Oudenaarde.

Je maakt er kennis met de opleiding(en) van je voorkeur, spreekt met lectoren en studenten en krijgt een opleidingsspecifieke rondleiding.

Tegelijk geven we op 26 juni het startschot voor de definitieve inschrijvingen. Tijdens deze infodag kan je dus niet alleen je studiekeuze maken, je kan ze ook meteen vastleggen.


Schrijf je nu in voor de infodag

De infodag gaat volledig door op onze campussen (aanvullend organiseren de bacheloropleidingen Digital Arts & Entertainment en Toegepaste Informatica elk een Engelstalige onlinesessie).

De infodag is toegankelijk voor iedereen, weliswaar onder een aantal voorwaarden. Zo dien je op voorhand een van de vier tijdsloten te reserveren (10u-11u30, 11u30-13u, 13u-14u30, 14u30-16u).

Kies eerst de opleiding van je voorkeur, selecteer daarna een vrij tijdslot en vul je gegevens in.

O ja, je kan doorlopend langskomen binnen het gekozen tijdslot. Je hoeft dus niet noodzakelijk aan te komen op het beginuur van jouw tijdslot. Reken op 45 minuten voor de rondleiding en om vragen te stellen.

Reserveer tijdslot


Wat staat op het programma van de infodag?

De infodagen van Howest zijn hét moment bij uitstek om kennis te maken met alles wat Howest te bieden heeft. Van de 24 bacheloropleidingen en 12 graduaatsopleidingen tot de persoonlijke en praktijkgerichte onderwijsaanpak. Je krijgt er de kans om face to face te praten met lectoren, terwijl studenten je uitleggen wat Howest zo bijzonder maakt.

Tijdens een rondleiding tonen we je bovendien de leslokalen, aula’s, labo’s, ateliers, bibliotheken,  restaurants en andere faciliteiten.

Wacht je liever niet tot 26 juni? Reserveer dan nu al je individuele campusbezoek, regel je voorinschrijving of vraag opleidingsbrochures op.


Onlinesessie voor DAE en Toegepaste Informatica

Aanvullende op de infodag op de campus organiseren de bacheloropleidingen Digital Arts & Entertainment (DAE) en Toegepaste informatica elk een Engelstalige onlinesessie op zaterdag 26 juni (uur volgt).

De sessie bijwonen kan eenvoudig door op de infodag te surfen naar de respectievelijke opleidingspagina op www.howest.be/infodag


Hulp bij je studiekeuze

Kan je nog geen definitieve keuze maken? Onze talentcoaches gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die het beste past bij jouw talenten en interesses. Maak een afspraak met Dascha Debruyne (Brugge) of Frank Dejonghe (Kortrijk).


Inschrijven

Is de kogel door de kerk? Op de infodag van 26 juni 2021 starten de definitieve inschrijvingen

Meer informatie


Welke opleidingen kan je volgen aan Howest? 

In Brugge, Kortrijk en Oudenaarde biedt Howest 24 bachelor- en 12 graduaatsopleidingen aan, waarvan er 10 uniek zijn in Vlaanderen.

Wacht je liever niet tot de infodag om je in ons opleidingsaanbod te verdiepen? Vanuit het overzicht op de homepage van onze website kan je doorklikken naar de specifieke pagina van elke opleiding.

Daarnaast kan je de brochures van alle opleidingen die je interesseren via onderstaande button aanvragen. Op elke opleidingspagina op onze website kan je bovendien de digitale versie downloaden.

Brochure aanvragen


Laat je gegevens na en blijf op de hoogte