Ateliers + keuzetraject + verkort traject

Content Creator, Digital Marketing & Sales, PR & Media Influencer, Event Designer, Creative Business of Track C: wat wordt het voor jou?

PR & Media influencer (Atelier)

Rasechte netwerkers zijn het, die PRmensen. Diplomatisch, dat ook. Het goede imago en de reputatie van de organisatie bewaken, daar gaan ze voor. Iedereen die daar op de een of andere manier invloed op kan hebben, krijgt het label ‘stakeholder’.

En het is met die stakeholders dat goede relaties worden onderhouden: huidige klanten, potentiële klanten, drukkingsgroepen, omwonenden, politici, maar ook journalisten, influencers, bloggers en vloggers onder andere.

Ze kunnen de zaken goed verwoorden: voor een publiek, voor de camera of op papier. Sociale en andere online media hebben voor de PR & Media influencer geen enkel geheim.

Event Designer (Atelier)

In een event bureau draait de wereld net ietsje sneller. Een team creatieve dromers geeft zich volledig om voor haar klanten een
apart universum te creëren en een moment te laten beleven dat ze nog nooit eerder hebben beleefd.

Chique of fun? Een event manager denkt aan alles en tovert het hele decor om tot een totaalgebeuren. De hostessen, de food & drinks, muziek, acts en locatie … niets wordt aan het toeval overgelaten.

Altijd mee met de nieuwste trends en hypes. Geen galafeest, seminarie, muziek-, theater- of filmfestival, teambuilding of personeelsfeest is ooit hetzelfde. Perfectionisme is meer dan een codewoord, it’s an attitude.

Content Creator (Atelier)

Verhalen brengen die aan de ribben blijven kleven: alleen een rasechte storyteller kan dat. De content is het vertrekpunt. Met audio, video, fotografie en graphics brengt de content creator de communicatiestrategie tot leven en laat zien wat voor en achter de schermen bij je favoriete merken gebeurt.

Elke dag checkt hij de nieuwste trends op vlak van apps en experimenteert met nieuwe mediatools. In de grote wereld van het world wide web vindt hij de weg naar het juiste publiek en zorgt met zijn content voor die magical perfect match tussen merk en doelgroep.

Digital Marketing & Sales (Atelier)

No sales? No business! Digital Marketing & Sales Managers zijn specialisten in (potentiële) klanten overtuigen van hun producten; zowel online als face-to-face. ‘Yes I Can’ dat zeggen ze elke ochtend in de spiegel, daarna sluiten ze deals af.

Digital Marketing & Sales Managers zijn de commerciële zielen van elke organisatie. Klanten tot een aankoop laten overgaan vergt een systematische aanpak.

De Marketing & Sales Managers gebruiken CRM-systemen en volgen persoonlijk op of laten Automation het werk doen volgens
een door hen vernuft en uitgekiend plan. Workflows, real-time marketing, multichannel marketing, lead nurturing … ze goochelen het weliswaar bijeen.

Creative Business (keuzetraject)

Nieuwe ideeën, technologieën en producten veranderen de wereld. Maar hoe brengen innovatieve ondernemingen die naar de markt? Creative Business zit op het snijvlak van communicatie, business en nieuwe technologieën en vertaalt ver-van-mijn-bed ideeën naar begrijpbaar verlangen bij de consument. Cutting edge? Damn sure!

Meer informatie

Track C (verkort traject)

Bachelordiploma op zak, maar op zoek naar een extra troef om je profiel te boosten? Je hunkert naar een creatief perspectief op het bedrijfsleven?

Track C, het verkort traject van de opleiding communicatiemanagement, biedt je de kans om je in 1 jaar tot communicatiespecialist te ontpoppen.

Take me to Track C!