Internationaal befaamde universteiten zakken af naar Howest The Level voor event rond geometric algebra

Internationaal befaamde universteiten zakken af naar Howest The Level voor event rond geometric algebra

GAME2020 : Geometric Algebra Mini Event 2020

Eind februari transformeert Howest Campus Kortrijk Weide - The Level zich in een ware wiskundetempel. Het is de campus van onze Vlaamse - maar ver over de landsgrenzen bekende - gaming opleiding DAE. Professoren en researchers van topuniversiteiten uit Cambridge, Amsterdam, Parijs, Darmstadt en Tokio introduceren er de nieuwste resultaten van hun research op het gebied van Geometric Algebra. Deze nieuwe tak van de wiskunde, waarvan de fundamenten werden gelegd door W.K. Clifford halverwege de 19e eeuw, biedt een revolutionair nieuw perspectief met praktische toepassingen in robotica, artificiële intelligentie en computer vision.

Gedurende drie dagen zijn er workshops en talks, opengesteld voor alle geïnteresseerden. Je krijgt de kans om hands-on kennis te maken met deze elegante en uitzonderlijk inzichtelijke, nieuwe kijk. Door oude banden tussen geometrie en algebra te herstellen, is deze wiskunde toegankelijk en intuïtief. De talks en workshops vereisen geen uitgebreide voorkennis. 

Werk je zelf als ingenieur, programmeur of wiskundige? Heb je een open mind en lijken gratis lessen van topprofessoren je wel wat? Kom dan zeker een kijkje nemen op GAME2020. Van 26 tot 28 februari 2020 in ons eigen Kortrijk!

Meer informatie over de talks en workshops

Heb je nog vragen? Stuur dan gerust een mailtje naar steven@enki.ws.