Infoavond starten in februari

Wednesday 22/01

Infoavond starten in februari

Ben je een late beslisser of liep je opleiding niet zoals gepland? Ben je aan het werk, maar wil je toch een andere weg inslaan? Dan ben je bij Howest aan het juiste adres. Aan Howest bieden we je de mogelijkheid om in februari over te stappen naar die bachelor- of graduaatstopleiding die bij je past.

Ontdek tijdens deze infoavond wat jouw mogelijkheden zijn om in februari te starten en schrijf je onmiddellijk in. Tijdens deze infoavond staan de trajectbegeleiders voor je klaar en beantwoorden ze graag al je vragen.

Een graduaatsopleiding opstarten in februari?

Start vanaf februari met een graduaatstopleiding en behaal een diploma hoger onderwijs. Instappen in februari is mogelijk voor volgende graduaatsopleidingen: 

Nieuw traject

Volgende opleidingen starten met een volledig nieuw traject: hierdoor kan je afstuderen in twee jaar (dagtraject) of 3 jaar (avondtraject):

Individueel traject

Voor onderstaande opleidingen kan je een individueel traject samenstellen. Heb je geen vrijstellingen, reken dan op 2,5 jaar studeren voor het dagtraject en 3,5 jaar studeren voor het avondtraject. 

(*) de trajectbegeleiders zijn aanwezig op Howest Campus Brugge Station – BST 5 en Howest Campus Oudenaarde.

Let op! In Howest Campus Oudenaarde krijg je enkel informatie over de Educatief Graduaat (en de Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs). In Howest Campus Brugge Station – BST 5 kan je terecht voor alle hierboven vermelde opleidingen.

Een bacheloropleiding starten in februari?

De instapmogelijkheden bij het starten van een bacheloropleiding zijn heel divers en hangen af van het traject dat je reeds hebt doorlopen. Er wordt steeds een traject op maat uitgestippeld Volgende opleidingen bieden een traject op maat aan.

Neem hiervoor contact op met de trajectbegeleider van de opleiding om het traject op maat te bespreken of kom langs tijdens de infoavond.

Bedrijf & Organisatie

Design en Technologie

Mens en Welzijn

Voor volgende opleidingen is een instap in februari niet mogelijk: DEVINE - Digital Design and Development en Bio-Informatica.

(*) de trajectbegeleiders zijn aanwezig op Howest Campus Brugge Station – BST 5 en Howest Campus Oudenaarde.

Let op! In Howest Campus Oudenaarde krijg je enkel informatie over de Verkorte Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs en Educatief Graduaat. In Howest Campus Brugge Station – BST 5 kan je terecht voor alle hierboven vermelde opleidingen.

Word leraar aan Howest

Je bezit een bachelordiploma en wil lesgeven in het secundair onderwijs, of een diploma secundair onderwijs en drie jaar werkervaring? Je staat in het werkveld en denkt na over een mogelijke carrièreswitch naar het onderwijs? Dan kan je hier de Verkorte Educatieve Bachelor in het Secundair Onderwijs of het Educatief Graduaat in het Secundair Onderwijs volgen. Tijdens deze infoavond worden infosessies ingericht in Howest Campus Brugge Station – BST 5 en Howest Campus Oudenaarde. 

Op voorhand registreren

Inschrijven voor de infoavond doe je via mail, waarbij je je naam en het aantal aanwezigen vermeldt.

Nog vragen of opmerkingen? Aarzel niet ons te contacteren.

  • Contactgegevens Campus Brugge Station – BST 5, Rijselstraat 5, 8200 Brugge
  • Contactpersoon Campus Howest Oudenaarde, Fortstraat 47, 9700 Oudenaarde