Contacteer ons

Via mail

  • Van plan om te ondernemen?
  • Speel je met een idee maar wil je toch graag even overleggen?
  • Je businessplan laten checken door een expert?
  • Wil je andere student-ondernemers leren kennen?

Om het even met welke vraag je zit. Stuur een mailtje naar ondernemen@howest.be! We nemen snel contact met je op.

Volg ons online

Volg ons op de sociale media om op de hoogte te blijven van wat er binnen (én buiten) Howest gebeurt voor student-ondernemers. Zo kom je o.a. te weten wanneer er interessante events zijn, aan welke wedstrijden je kunt deelnemen, wanneer student-ondernemers samen afspreken, …

Volg ons op: Twitter, Facebook, Instagram

Heb je zelf ook wel het een en ander te melden? Stuur een mailtje naar ondernemen@howest.be en we voegen je toe aan onze (gesloten) groep waar je met andere (student-) ondernemers in gesprek kunt gaan. 

Ondernemerscoaches: wie is wie?

Bij Howest Onderneemt hebben we verschillende ondernemerscoaches. Die trouwens zelf ook allemaal een eigen bedrijf runnen. Je kunt bij hen terecht met werkelijk al je ondernemersvragen. Iedereen is welkom: van de student die nog maar droomt van een eigen project tot de student-ondernemer die advies wil bij de verkoop van zijn bedrijf. En dit ongeacht je opleiding of campus. De ondernemerscoaches vind je zowel in Kortrijk als in Brugge.

Combineer je studies met ondernemen? Doe er je voordeel mee en contacteer de ondernemerscoaches.

Lieselotte Vantomme

lieselotte.vantomme@howest.be
+32 486 36 79 71

Bram De Muynck

Bram staat als zelfstandige met een eigen bedrijf in de creatieve sector ook met beide voeten in de praktijk. Heb vragen over hoe je van start gaat met je bedrijf? Of je wil je businessplan laten doorlichten? Trek dan aan Bram z’n mouw. Hij denkt graag met je mee om je idee naar een hoger niveau te tillen. 

bram.de.muynck@howest.be
+32 479 82 53 92

Marie Vermast

Nood aan een portie onversneden enthousiasme om je idee in gang te trappen? Dan moet je bij Marie zijn. Ze werkte mee aan de oprichting van de opleiding Toegepaste Gezondheidswetenschappen, en zette daar een traject rond ondernemingszin en ondernemerschap op poten. Marie heeft zelf ervaring met ondernemen in de gezondheids- en voedingssector. Je kan haar vinden in The Vibe.

marie.vermast@howest.be
+32 478 44 58 22