Infodag 29 juni 2019

Saturday 29/06

Infodag 29 juni 2019

Ziezo, je hebt de deur van je middelbare school bijna achter je dichtgetrokken. Voor je de vakantie induikt, nog een laatste opdracht: je studiekeuze voor volgend jaar. Op de infodag van zaterdag 29 juni 2019 zetten we je op weg.

Durf je de knoop nog niet doorhakken? Of lijkt het aanbod aan opleidingen en hogescholen je nog één grote knoop? Kom dan naar de Howest-infodag in Brugge en Kortrijk. 

Let wel: Enkel de campussen in Brugge en Kortrijk worden tijdens deze infodag geopend.  

Je maakt er kennis met alles wat Howest te bieden heeft: het unieke opleidingsaanbod, de persoonlijke sfeer, de lectoren, de aula’s, de praktijklokalen, de studentenrestaurants. Van de huidige studenten hoor je uit eerste hand waarom ze zo graag aan Howest studeren.

Is de kogel door de kerk? Of heeft de proefstudeerweek tijdens de krokusvakantie je overtuigd? Dan kan je je meteen ook inschrijven op het studentensecretariaat.

Inschrijven

Op de infodag van 29 juni 2019 starten ook de definitieve inschrijvingen. Dat kan enkel op de campus. Zorg dan wel dat je alles bijhebt  om je inschrijving af te ronden. Inschrijven kan in de zomervakantie ook van maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u en van 13u tot 16u30 (behalve op 11 juli en van 18 juli tot 15 augustus).

Studiekeuze

Kan je nog geen definitieve keuze maken? Onze talentcoaches gaan samen met jou op zoek naar de opleiding die het beste past bij jouw talenten en interesses. Maak een afspraak met Dascha Debruyne  (Brugge) of Frank Dejonghe (Kortrijk).

Waar vind je ons?