Praktisch

Doelgroep en voorwaarden

howest illustraties_programma cropped.png

De specialisatie richt zich tot medewerkers die werkzaam zijn in de medische moleculaire diagnostiek en meer willen te weten komen over hoe bio-informatica kan aangewend worden in de dagdagelijkse praktijk. 

Data, locatie, catering, laptop

howest illustraties_programma cropped.png

De opleiding bestaat uit zeven praktijkgerichte sessies. De eerste zes sessies beginnen met een theoretische inleiding, gevolgd door oefeningen, casestudies … De zevende sessie wordt ingericht tijdens het MLT symposium, waarbij een specifieke parallelle sessie ‘Bio-informatica’ wordt ingericht.

De eerste zes sessies gaan door op maandag (zie bij Programma). Per lesdag zijn er telkens 6 contacturen voorzien (van 9u-12u en van 13u-17u). De zevende sessie gaat door op zaterdag 13/05/2023, de exacte timing voor deze sessie wordt later gecommuniceerd.

De sessies gaan door in Howest, Campus Brugge Station - BST5

Tijdens de pauzes wordt er koffie, thee en water voorzien; over de middag zijn er belegde broodjes en verse soep. 

De deelnemers brengen zelf een laptop mee naar de sessies met als vereiste Windows 10.

NIEUW! Bij voorkeur ben je als deelnemer fysiek aanwezig tijdens de lessen. Voor deelnemers die de sessies liever digitaal volgen, zal voorzien worden dat de sessies op maandag ook digitaal kunnen bijgewoond worden. 

Inschrijven

howest illustraties_programma cropped.png

Inschrijvingsgeld

  • Deelnameprijs voor de volledige cyclus (6 sessies + MLT symposium) bedraagt 520€.
  • Indien u wil inschrijven voor aparte sessies (100€ per sessie), kan u contact opnemen met griet.vanbillemont@howest.be.

Vlaams opleidingsverlof

Vlaams opleidingsverlof aanvragen, is mogelijk. 

Inschrijven

Het minimum aantal deelnemers vereist om de opleiding in te richten is 10. Het maximum aantal deelnemers is beperkt tot 30.

Uw gegevens

Zakelijke gegevens

Ik schrijf me in voor

Sessies
previous next

Verwerking (evaluatie)

howest illustraties_programma cropped.png

Na elke sessie volgt er een opdracht om de geziene materie te kunnen verwerken. Hiervoor worden na de eerste vijf sessies oefeningen meegegeven die je thuis verwerkt en ten laatste een week voor de volgende sessie indient.

Na sessie 6 wordt een taak gemaakt waarin ofwel de IT-infrastructuur ofwel de beveiliging van de data op jouw werkplek wordt beschreven. Over de laatste sessie volgt een korte online bevraging (open boek).

Na het volgen van alle sessies en het verwerken van de leerstof zoals hierboven beschreven, wordt een getuigschrift overhandigd. Er kunnen ook afzonderlijke aanwezigheidsattesten voorzien worden.