Friday 05/05:

Howest Music Run 2017

Howest Music Run 2017

Op vrijdagavond 5 mei 2017 organiseert Howest een muzikale belevingsloop voor iedereen die al eens graag de loop- of wandelschoenen aantrekt! Van jong tot oud! Van getrainde loper tot enthousiaste starter!

Het evenement vindt plaats op het Sport.Vlaanderen domein en in de nieuwe Sportinnovatiecampus van Brugge en deelnemen kost amper 5 euro voor vrijdag 21 april 2017. Hierna betaal je €6.

Je wordt meegenomen langs een parcours van 2km met muzikale hoogstandjes. Je kan zelf kiezen hoeveel rondjes je loopt of wandelt. Wil je terwijl het lopen even stoppen om naar de muziek te luisteren ? Dit kan zeker, je hoeft enkel maar de slow lane te kiezen en je kan genieten van de muziek zo lang je wil!

Maar hoe meer kilometers er worden gelopen of gewandeld, hoe meer geld er wordt ingezameld voor het goede doel: SOS Kinderdorpen!

Gedaan met lopen? Geen nood, je kan in de Music Village nagenieten van een drankje en hapje met de gezellige muziek van Radio Quindo. De avontieren onder jullie hebben de mogelijkheid om zich nog eens helemaal te laten gaan op een attractie van V-formation.