Campus Brugge Station – BST1

Campus Brugge Station – BST1

Contact details

howest illustraties_locatie cropped.png

Howest, Campus Brugge Station – BST1
Spoorwegstraat 4
8200 Bruges
+32 50 68 26 66
brugge@howest.be

Richtlijnen campusbezoek

  • Alle bezoeken gaan door op afspraak. Kom dus op tijd.
  • Kom maximum met 3 personen. Groter mogen we de groepjes momenteel niet maken. Je ouders, je lief én je broers of zussen meebrengen, lukt deze keer helaas niet.
  • Elk bezoek duurt maximum 50 minuten. Spiekbriefjes met vragen zijn toegelaten 😉.
  • Een mondmasker is verplicht tijdens het bezoek. Heb je er geen, dan krijg je er eentje aan het begin van de rondleiding.

Nog vragen? Je kan ons van 8 tot 17u bereiken op het nummer 050 68 26 66.

Plan je bezoek

Je kan gebruik maken van onze parking aan het station, Rijselstraat 1. 

Rij het rondpunt af, richting Spoorwegstraat. Aan de rechterkant zie je de vlaggen van Howest: daar is een slagboom en kan je de parking naast het gebouw oprijden. Tussen 08.00 - 12.00 & 12.30 -17.00 is de slagboom gesloten. Bel het nummer dat aan de slagboom hangt en de slagboom zal voor je worden geopend. Buiten deze uren is de slagboom open.

Ga het hellend vlak tussen de twee gebouwen op en meld je aan bij het onthaal in het L-gebouw. Buiten de openingsuren van het onthaal (08.00 - 12.00 & 12.30 -16.00) wacht je in de onthaalruimte, waar de docent je zal komen ophalen voor de rondleiding. Het gebouw is open tot 19.00u. Is jouw afspraak na 19.00u, wacht dan aan de voordeur van het L-gebouw. 

Travel directions

Parking

howest illustraties_locatie cropped.png

The parking lot next to the school (accessible via Spoorwegstraat) is only available for the employees. You can park on the streets around the campus, but keep in mind that this parking is not for free. 

However, our parking lot is open for visitors during info-days. Please respect the traffic rules on our parking lot and park in accordance with the regulations. 

What can you do on this campus?