Skip Navigation LinksRijselstraat (Brugge) » Opleidingen » Bedrijfsmanagement » Afstudeerrichting Toegepaste Bedrijfseconomie

Afstudeerrichting Toegepaste Bedrijfseconomie

Delen via:  

Afstudeerrichting Toegepaste Bedrijfseconomie

De toegepaste bedrijfseconoom bijt zich vast in hoe bedrijven functioneren. Als business consultant zie je hoe binnen een organisatie alles met elkaar verbonden is en weet je hoe je processen kunt bijsturen en waar nodig optimaliseren. Dankzij jou vallen heel wat puzzelstukjes in elkaar. Je grootste troef? Je kennis van alle facetten van het bedrijf!

Voor wie geboeid is door een helikopterzicht op de verschillende afdelingen van een onderneming, graag samenwerkt met mensen uit verschillende sectoren, maar ook zelfstandig kan werken om projecten op een efficiënte manier tot een goed einde te brengen.

Jobs

Accountmanager, projectcoördinator, logistiek verantwoordelijke, verkoopmanager, IT-consultant, big data analist, aankoop- en marketingassistent.

Toegepaste bedrijfseconomen zijn multi-inzetbaar!

Extra troef

Onze opleiding heeft een uitgesproken praktijkgericht en internationaal karakter. Je duikt meteen het werkveld in en werkt in elk semester aan reële bedrijfsprojecten en vaak ook met buitenlandse studenten.

Meer info