Zoek het lijflied van Howest!

Als Howest een lied zou zijn, hoe zou dat klinken? Funky of punky? Hard of zacht? Strak of zwoel? Muzikaal of met tekst? Zeg ons de song die volgens jou hét lijflied van de Hogeschool West-Vlaanderen moet zijn.


Quindo en STUVO campustour

Vind je er geen? Maak er dan zelf één: op fluit, met samples, klankschalen of a capella. Maakt niet uit. Zolang er klank te horen is, toch enigszins de vorm van een lied aanneemt én perfect het atypische en creatieve DNA van Howest weerspiegelt.

Van 12 tot 15 december komen Quindo en STUVO naar jouw campus om live de Top 50 van ingezonden songs uit te zenden. Uit die lijst wordt het lijflied van Howest gekozen.

Elke uitzending komt meteen online op www.quindo.be ter herbeluistering, zodat elke Howester van de playlist kan genieten.

Meer info over deze actie

De warmste week

En er is meer. Het lijflied wordt meegenomen in de Warmste Week van Studio Brussel om geld in te zamelen voor Radio Respect, de sociale werking van Quindo, waarmee maatschappelijk kwetsbare jongeren door media te maken kunnen werken aan hun sociale vaardigheden.

Doneren voor deze actie kan via de collectebus die bij de radiostudio zal staan of door te storten op rekeningnummer BE67 0012 5840 9187.

Het lijflied van Howest wordt daarna samen met het opgehaalde bedrag meegedeeld tijdens de uitzending van de Warmste Week van Studio Brussel.

Meer info over dit goed doel

Registreer jouw Howest lijflied en maak kans op een gratis cinematicket

Vertel ons je lijflied door onderstaande gegevens in te vullen.

Jouw gegevens


Jouw keuze

Wens je een eigen nummer in te zenden? Mail jouw song in mp3 (hoogste kwaliteit) naar info@quindo.be.