Knappe Koppen

een week vol boeiende workshops

Wat?

Van 18 tot 22 januari 2016 organiseert HOWEST boeiende workshops binnen allerlei vakgebieden die ook in de laatste graad van het secundair onderwijs aan bod komen.

U kunt met uw klas voluit genieten van populaire wetenschappen. We zien wetenschap heel breed en behandelen naast STEAM (Science Technology Engineering Arts & Mathematics) ook taal, humane wetenschappen, economie, toerisme, programmeren, sociale media, ...

Een voorbeeld: jongeren sprokkelen big data, leren die op een correcte (statistische) manier verwerken en versturen nadien de resultaten via de sociale media.

HOWEST verwelkomt u graag samen met uw klas.

Tot binnenkort!

Elke Christiaen
Wetenschapscommunicatie Howest
elke.christiaen@howest.be - gsm 0477 78 06 17


Ook onze collega’s van UGent Campus Kortrijk (*) bieden een aantal workshops aan. Bekijk het aanbod UGent Campus Kortrijk

(*) Sinds de start van het academiejaar 2013-2014 behoren de Masteropleidingen die je vroeger aan HOWEST kon studeren tot Universiteit Gent. Dat betekent concreet dat je deze opleidingen nog steeds in Kortrijk kunt volgen, maar dat je studeert aan UGent, meer bepaald UGent Campus Kortrijk.

Waar?

De workshops vinden plaats op de verschillende HOWEST-campussen in Kortrijk en Brugge. De exacte locatie per workshop vindt u bij de omschrijving.

Inschrijven

U kunt op meerdere workshops inschrijven.

Inschrijven kan vanaf 12 november 2015. Nadat u bent ingeschreven ontvangt u van ons een automatische bevestiging van uw reservatie. Duid ook aan of u wil lunchen in het studentenrestaurant op de campus (betalen kan enkel via bancontact) of liever uw lunchpakket meebrengt.

Wanneer?

Knappe Koppen loopt van maandag 18 januari tot en met vrijdag 22 januari 2016. De workshops gaan door van 9u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u30.