Alumni Expo

Wat?

Hebt u een intelligent product ontworpen of meegewerkt aan een spraakmakend project én wilt u deze realisatie exposeren aan duizenden? Vele afgestudeerden van Howest, waaronder misschien uzelf, hebben meegewerkt aan een innovatief product binnen een bedrijf, een product dat hét verschil maakt op de markt voor het grote publiek of binnen een vakgebied. Het is zo’n product waar wij nu naar op zoek zijn voor de tentoonstelling van Howest Alumni Elektronica-ICT op de Week van het Ontwerpen 2013.

Uiteindelijk hebben wij 15 topproducten van de opleiding Elektronica-ICT geselecteerd, zowel van jonge ontwerpers als van afgestudeerden met heel wat ervaring. Wij verwachten u tussen 23 en 30 juni om deze toppers te komen bekijken.

Doelpubliek?

  • Alle alumni en studenten van de opleiding Elektronica-ICT van Howest
  • Alle bedrijven die samenwerken met de opleiding of die er interesse in hebben
  • Alle collega’s van Howest en Universiteit Gent

Waarom deelnemen?

  • Uw product/bedrijf krijgt nationale en lokale media-aandacht dankzij het uitgebreide communicatie- en mediaplan van de ‘Week van het Ontwerpen’ (catalogus, folders, persconferentie…)
  • Zesduizend bezoekers vorig jaar. Dankzij de samenwerking met nieuwe partners – in België en over de landsgrenzen - verwachten we dit jaar nóg meer kijklustigen.
  • U exposeert voor andere spelers uit het bedrijfsleven. Zij nemen deel aan netwerkevents en workshops rond thema’s als ‘3D printing’, ‘Verbindingstechnieken’, ‘Machinebouw’… met topsprekers uit verschillende domeinen. Ook u kunt hier (vaak gratis) aan deelnemen.
  • Howest organiseert ook een netwerkmoment voor Alumni Elektromechanica/Elektrotechniek en Elektronica-ICT waarop u contacten kunt leggen met bedrijven, studenten en alumni…
  • Vanaf oktober 2013 integreren de ingenieursopleidingen Elektromechanica/Elektrotechniek en Elektronica-ICT in de Universiteit Gent. Dit garandeert extra uitstraling en aandacht tot ver buiten de provinciegrenzen.