Howest biedt tijdens het schooljaar 2016 – 2017 opnieuw een krachtige ondersteuning aan voor de realisatie van de geïntegreerde proef en onderzoekscomptentie van de leerlingen uit het zesde jaar ASO, TSO en KSO. Met dit initiatief ondersteunt Howest de laatstejaars secundair onderwijs bij de uitbouw van hun eindwerk op maat en op individuele basis.

Een uitgelezen kans voor jouw leerlingen om hun project grondig uit te diepen!

Wat biedt Howest aan?


Meer weten?

Je bent nog niet helemaal vertrouwd met dit concept, maar wel geïnteresseerd? Je wenst graag extra informatie vooraleer je jouw leerlingen warm maakt?

Dan nodigen we je graag uit op woensdag 21 september van 9u00 tot 15u45 op de studiedag ‘Grenzen verleggen bij onderzoekend leren in de klaspraktijk. Hoe vernieuwen binnen het domein van GIP en onderzoekscompetenties?’ op Howest - The Level, Botenkopersstraat 2, 8500 Kortrijk.

Keynotespeaker: Dirk Frimout over het onderzoek(end leren) in de ruimte.

Inschrijven


Als je voor 21 september graag meer informatie wenst, kan je steeds contact opnemen met Elke Christiaen, coördinator wetenschapscommunicatie om te kijken op welke manier Howest jou en je leerlingen kan ondersteunen bij de uitwerking van hun GIP of onderzoekscompetentie. M: elke.christiaen@howest.be; T: 0477780617

© 2015 Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen - Howest.be