Contacteer ons

MSisterstothetop!!

Bedrijfsmanagement;

We zijn Leen (alumni NMCT 2006) en Lies, 2 zussen die “gezegend” zijn door MS. Eind september gaan we samen met een 50-tal andere MS-patiënten en de crew van de MS-Liga Vlaanderen de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen. We mogen van geluk spreken dat we elkaar hebben, maar ook dat onze gezondheid voorlopig best nog ok is. Hier maken we dan ook gretig gebruik van om te blijven doen wat we graag doen: de uitdagingen opzoeken. Met Leen als fierce brandweervrouw (actief in Brandweerzone Centrum post Merelbeke) en Lies als een fervent crossfitter besloten we om tijdens deze tocht extra bagage mee te nemen, en dat mag je heus letterlijk en figuurlijk interpreteren. Leen gaat de uitdaging aan full package, in de vorm van haar volledige brandweeroutfit (+-20 kilo). Lies haalt haar gewichtsvest boven, een hulpmiddel die je af en toe eens ziet verschijnen bij een “Murph” (crossfit lingo) om het wat gemakkelijker te maken (+-10 kilo).

Goed zot, weten we. Waarom doen we dit dan juist? Net omdat we zo dankbaar zijn dat we nog mogen genieten van een goede gezondheid willen we ons inzetten voor MS-patiënten die reeds in een later stadium van de ziekte zitten. We nemen hun en onze bagage van de ziekte mee naar boven om het op de top van ons af te werpen, om te tonen dat MS ons niet maakt wie we zijn. En hopelijk verzamelen we er ook wat centjes mee. De opbrengst gaat integraal naar MS-Liga Vlaanderen.

Via http://msisterstothetop.be kan je ons ganse verhaal volgen.
Hebben we jou warm gemaakt en wil je ons steunen hierin? Dat kan via https://www.gofundme.com/msisterstothetop of liever zelf overschrijven? Ook dat is mogelijk! Op het rekeningnummer BE55 8926 8028 5944 mag je altijd een schenking doen. Plaats er eventueel je naam bij, wij willen iedereen van harte bedanken voor hun steun!

Maar help ons zéker ook om andere harten warm te maken en deel onze campagne. Hoe meer mensen hier over horen en willen storten (al is het maar 5euro!) zorgen voor een fantastisch ZOT bedrag dat we kunnen geven aan MS Liga.
 
Alles volgen tot op de voet? Dat kan via onze Facebook pagina.

Ontdek ons ook op:
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Twitter

Aanmelden

Registreer nu!
Geïnteresseerd in vacatures of info specifiek uit jouw vroegere opleiding? Registreer hier!
E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?

In de kijker

© 2005-2009 Howest. Alle rechten voorbehouden. Up