Skip Navigation LinksRijselstraat (Brugge) » Opleidingen » Bedrijfsmanagement » Specialisatietrajecten in afstandsonderwijs: Verzekeringsadviseur, Financieel Adviseur, Expert Vermogensplanning

Specialisatietrajecten in afstandsonderwijs: Verzekeringsadviseur, Financieel Adviseur, Expert Vermogensplanning

Delen via:  

Specialisatietrajecten Bedrijfsmanagement in afstandsonderwijs

Specialisatietrajecten Bedrijfsmanagement in afstandsonderwijs

Ben je in het bezit van een diploma hoger onderwijs en gaat je interesse uit naar tewerkstelling in de financiële sector, dan zijn onze specialisatietrajecten in afstandsonderwijs een opportuniteit voor jou.

Ieder specialisatietraject telt 27 studiepunten en kan in één jaar worden afgerond. De cursussen worden digitaal aangeboden. Studeren doe je van thuis uit. De gespecialiseerde cursussen worden begeleid door gastprofessoren uit de praktijk.

Drie specialisatietrajecten

Naargelang je voorkeur kan je kiezen voor één van volgende drie specialisatietrajecten.

Opleidingsprogramma Opleidingsbrochure

Verzekeringsadviseur

De Verzekeringsadviseur optimaliseert de verzekeringsportefeuille van zijn klant. Hij weet welke risico’s de klant loopt, welke behoeften hij heeft en welke verzekeringen voor hem zijn aangewezen. Net als de Financieel Adviseur is hij een specialist in fiscaliteit en geeft hij professioneel advies over pensioenopbouw. Dit traject loopt van september tot juni.

Financieel Adviseur

De Financieel Adviseur optimaliseert de beleggingsportefeuille van zijn klant en geeft professioneel advies over pensioenopbouw. Hij is een specialist in fiscaliteit en een bekwaam adviseur in kredietverlening. Dit traject loopt van september tot juni.

 

Expert Vermogensplanning

De Expert Vermogensplanning heeft een grondige kennis van de juridische, fiscale en financiële instrumenten nodig voor een goede vermogens- en successieplanning. Hij adviseert klanten over opbouw, behoud en overdracht van hun vermogen. Dit traject loopt van februari tot januari.

Contactpersonen

 • Lieven Theys
  Coördinator Bedrijfsmanagement
  Howest, Rijselstraat 5 – 8200 Brugge
  T.+32 50 381277 - M.+32 498 226177
  lieven.theys@howest.be
 • Veerle Wanzeele
  Verantwoordelijke Financie- en verzekeringswezen,
  Howest, Rijselstraat 5 – 8200 Brugge
  T.+32 50 381277
  veerle.wanzeele@howest.be