Skip Navigation LinksRijselstraat (Brugge) » Opleidingen » Bedrijfsmanagement » Accountancy-fiscaliteit@home

Accountancy-fiscaliteit@home

Delen via:  

De opleiding Accountancy-fiscaliteit@home

Naast de accountancy- en fiscale modules krijg je een stevige juridische en bedrijfseconomische basis en hanteer je beroepsspecifieke professionele software zoals Venice, First, Sofisk, HannaHLisa ... in diverse opdrachten.

Je werkt aan geïntegreerde, praktijkgerichte cases, samen met deskundigen van de Big 4, de vier grootste audit- en consultancybedrijven wereldwijd. De stage geeft je de kans om te functioneren in een reële bedrijfssituatie en jouw toekomstig werkterrein te verkennen.

Het diploma is erkend door het Beroepsinstituut voor Boekhouders en Fiscalisten (BIBF) en het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IAB) waardoor een Howest-afgestudeerde heel wat vrijstellingen krijgt. Meer info op iec-iab.be.

Vrijstellingen

Ben je houder van het Syntradiploma boekhouder of van het HBO5-diploma associate degree boekhouder behaald aan het CVO en wil je nu het volwaardig professioneel bachelordiploma behalen? Dan krijg je vrijstelling en volg je een verkort traject dat je flexibel kunt spreiden over verschillende semesters.

Job

Je kunt aan de slag in een accountancy- of boekhoudkantoor of als intern boekhouder binnen een bedrijf. Dit kan zowel in een industriële, handels- of dienstverlenende onderneming zijn of zelfs bij de overheid (openbare besturen, ministerie van financiën, gemeenten...). Ook in de non-profit (ziekenhuizen, mutualiteit, rusthuizen) ben je gegeerd.

Praktisch

Contact   |    Privacy & Copyrights ©2015 HOWEST.be - Lid van AUGent