Skip Navigation LinksRijselstraat (Brugge) » Opleidingen » Office Management » Medical management assistant@home

Medical management assistant@home

Delen via:  

Office management - Alles onder controle!

Medical management assistant@home

Bachelor in het Office management (Rijselstraat 5, Brugge)

Voor wie

Deze opleiding past bij je als je geboeid bent door de medische wereld en je een hart hebt voor patiënten. Je bent flexibel, stressbestendig en hebt organisatietalent.

Je ziet het belang in van zorgvuldig werken met (medische) softwarepakketten. Omdat je dagelijks omgaat met patiënten, artsen, collega’s en bezoekers, ben je uitgesproken sociaalvaardig en discreet.

Opleiding

Howest biedt je een praktische opleiding met leerrijke theoretische modules, aangepaste praktijkopdrachten, internationale ervaringen en stages.

Je krijgt direct inzicht in de medische context van je werk, leert afspraken efficiënt plannen en beheren, patiënten onthalen en informeren, ook in het Engels en het Frans.

Job

De medische en paramedische markt is vragende partij voor veelzijdige medical management assistants. Door je administratieve troeven, taalvaardigheid en medische kennis kun je overal terecht: in ziekenhuizen en ziekenfondsen, huisartsen- en groepspraktijken, rust- en verzorgingstehuizen, arbeidsgeneeskundige diensten, labs en farmaceutische bedrijven.

Waar je je medische carrière ook wilt uitbouwen, als bachelor in het Office management, Medical management assistant, beslis jij en ziet de arbeidsmarkt je graag komen.

Praktisch