Skip Navigation LinksRijselstraat (Brugge) » Opleidingen » Bedrijfsmanagement » De opleiding Bedrijfsmanagement

De opleiding Bedrijfsmanagement

Delen via:  
Howest bachelor Bedrijfsmanagement

Wat maakt Bedrijfsmanagement @Howest uniek?

Van bij de start krijg je naast een algemene vorming de vakken van je gekozen afstudeerrichting in je lessenpakket. In onze vier afstudeerrichtingen, nl. accountancy-fiscaliteit, financie -en verzekeringswezen, logistiek management en marketing, word je vanaf het eerste jaar zeer praktijkgericht opgeleid door middel van real life projecten en cases. Via projectonderwijs in vakken zoals verander-en innovatiemanagement, interculturele communicatie, opstarten van een onderneming, het uitbaten van een eigen adviesbureau… worden alle nodige vaardigheden aangescherpt.

Diverse stages en werkveldopdrachten zorgen ervoor dat je afstudeert als een meteen inzetbare werknemer.

We don't develop profiles, we develop people.

Kortom, in Bedrijfsmanagement @Howest wordt je leergierigheid continu geprikkeld. Je leert ook van andere studenten doordat je wordt gemotiveerd om ervaringen te delen. Je krijgt de ruimte en de tijd om jezelf professioneel te ontplooien. De lesgevers-coaches motiveren je om (internationale) congressen en events bij te wonen. Je leert professioneel te communiceren met behulp van de nieuwste digitale technologieën en dit in een omgeving waarin je geen nummer bent. Uit studentenenquêtes blijkt dat onze grootste troef de goede persoonlijke begeleiding is.

Je staat centraal in je eigen traject. Je werkt regelmatig samen met bedrijven, coaches en andere (internationale) opleidingen, wat je toelaat je soft skills aan te scherpen. Je bent zelfbewust en je bent eigenaar van je eigen ontwikkelingsplan. Er is over de drie jaar telkens een vak voorzien waarin je wordt voorbereid op het zoeken van je droomjob, je leert solliciteren, je blogt/vlogt over jouw professionele interesses, je leert jezelf in de markt zetten…

Internationaal

Studeren of stage lopen in het buitenland is een absolute meerwaarde. Howest hecht groot belang aan internationalisering. Alle Howest-opleidingen promoten dan ook actief de internationale gedachte onder hun studenten en docenten.

Bekijk alle internationale initiatieven

Nuttige info

Contact   |    Privacy & Copyrights ©2015 HOWEST.be - Lid van AUGent