Skip Navigation LinksGraaf Karel de Goedelaan (Kortrijk) » Opleidingen » New Media and Communication Technology » NMCT@Home

NMCT@Home

Delen via:  
Howest bachelor New Media and Communication Technology

NMCT@Home

New Media and Communicationtechnology heeft ook een opleiding via het afstandsonderwijs. Dankzij NMCT@HOME (afstandsonderwijs) kun je ook werken en studeren combineren. Zo is het mogelijk om toch je bachelordiploma New Media and Communicationtechnology te behalen in combinatie met een job. Afstandsonderwijs staat open voor iedereen die minimum 21 jaar en/of werkstudent is.

Praktisch is de opleiding New Media and Communicationtechnology@home gespreid over negen semesters. De combinatie werk en studeren zou haalbaar moeten blijven, al is het zeker niet te onderschatten. Je volgt per semester twee modules parallel, waardoor je je voldoende op elk stuk leerstof kan concentreren. Het begin en einde van een module ligt vast bij de start van het academiejaar. Per studiepunt voorzien we één week studietijd.

Dat wil zeggen dat een module van 6 studiepunten 6 weken duurt. In de zevende week volgt dan onmiddellijk het examen. Daarna start de volgende module. Per module voorzien we een vast aantal contactmomenten op zaterdagvoormiddag. Je wordt één keer om de drie weken op de campus verwacht. Naast deze verplichte contactmomenten, zijn er ook vrijblijvende vraaggestuurde sessies (monitoraten) op een weekavond: op de campus of virtueel via het internet. De opleiding start in februari voor nieuwe studenten.

Meer info via: nmctathome@howest.be of www.nmct.be/afstandsonderwijs

Contact   |    Privacy & Copyrights ©2015 HOWEST.be - Lid van AUGent