Skip Navigation LinksHowest » Contact » Routeplannen » Campus Graaf Karel de Goedelaan (Kortrijk)

Howest Graaf campus Karel de Goedelaan

Delen via:  

Grotere kaart weergeven

 

Howest campus Graaf Karel de Goedelaan
Graaf Karel de Goedelaan 5 - 8500 Kortrijk
Telefoon: 056 24 12 11
Fax: 056 24 12 24
kortrijk@howest.be

 

Routeplan naar Renaat De Rudderlaan 6 (Kortrijk)

Bereikbaarheid

Met de trein – te voet

Verlaat het station van Kortrijk aan de voorkant (centrum) en ga meteen naar links, richting parking Conservatoriumplein. Je steekt de parking diagonaal over en gaat naar rechts tot aan de kluifrotonde (‘Appel’). Sla op de kluifrotonde de Magdalenastraat in en ga rechtdoor, onder 2 spoorwegbruggen door. De eerste straat rechts is de Graaf Karel de Goedelaan. UGent Campus Kortrijk bevindt zich aan uw linkerzijde op nummer 5. Deze wandeling duurt net geen 15 minuten. Bussen 81 en 82 rijden van het station van Kortrijk tot aan de Marksesteenweg. Op het kruispunt Marksesteenweg – Graaf Karel de Goedelaan is er een halte (3e halte).

Met de wagen

  • Vanuit Antwerpen - Gent - E17
    Neem op de E17 afrit 2 (Hoog-Kortrijk, R8 – Kortrijk) en volg R8 – Kortrijk. Volg richting Kortrijk-Centrum. U gaat rechtdoor (Condédreef) en na 3 verkeerslichten gaat u nog steeds rechtdoor (Felix de Bethunelaan). Aan de eerste rotonde gaat u opnieuw rechtdoor, onder de spoorwegbrug, tot aan de tweede rotonde waar u de eerste afslag neemt. U sorteert onmiddellijk voor om links af te slaan, de Graaf Karel de Goedelaan in. Howest Campus Graaf Karel De Goedelaan bevindt zich op uw linkerkant, nummer 5.
  • Vanuit Brugge - Roeselare - A19/E403
    Neem op de A19 afslag 11 (Bissegem – Meensepoort – N8 Bissegem – Wevelgem) naar de N8. Kies afslag Bissegem en sla linksaf. Ga aan de eerste lichten rechtsaf (Bissegemplaats). Ga rechtdoor tot u op een T-kruising met de Markebekestraat komt en ga daar linksaf. Volg de Marksesteenweg tot aan de rotonde. Neem de 2e afslag op de rotonde en sla onmiddellijk linksaf. U bent in de Graaf Karel de Goedelaan. Howest Campus Graaf Karel De Goedelaan bevindt zich aan uw linkerkant op nummer 5.
  • Vanuit Rijsel - E17
    Neem op de E17 afrit 2 (Kortrijk-Zuid, R8 – Kortrijk) en volg R8 – Kortrijk. Houd links aan (E17 Rijsel / E403 Doornik – Brugge / A19 – Ieper / R8 – Kortrijk-West / Kortrijk-Centrum). Volg richting Kortrijk-Centrum. U gaat rechtdoor (Condédreef) en na 3 verkeerslichten gaat u nog steeds rechtdoor (Felix de Bethunelaan). Aan de eerste rotonde gaat u opnieuw rechtdoor, onder de spoorwegbrug, tot aan de tweede rotonde waar u de eerste afslag neemt. U sorteert onmiddellijk voor om links af te slaan, de Graaf Karel de Goedelaan in. Howest Campus Graaf Karel De Goedelaan bevindt zich op uw linkerkant, nummer 5.

Parkeren kan in de Graaf Karel de Goedelaan of in de Sint-Martens-Latemlaan (parking Magdalenazwembad)