Skip Navigation LinksGraaf Karel de Goedelaan (Kortrijk) » Campus Graaf Karel de Goedelaan » Awards en prijzen » Europese finale SBP

Europese finale SBP

Delen via:  

HOWEST-ontwerpers scoren op Europese finale Small Business Projects

Vijf industrieel ontwerpers van het departement PIH van HOWEST, Thomas De Schrijver, Daisy Gouwy, Fabian Larridon, Maarten Messagie en Sam Reynaert, allen pas afgestudeerd, kaapten op de 3rd European Junior Achievement – Young Enterprise Europe Graduate Programme Competition in Maastricht, de Europese prijs weg voor de “Beste stand”.

Enkele maanden geleden wonnen ze met hun bedrijfje ARCTIC in Vlaanderen de prijs voor “Beste Small Business Project” in de categorie hoger onderwijs. ARCTIC produceert “Icekimo’s, mallen die je opvult met water, in de diepvries plaatst en als resultaat heb je een “ijsglas”. Een verfrissend en verantwoord alternatief voor plastiek bekertjes. Begin juli mocht het ARCTIC-team België vertegenwoordigen in de Europese finale, met de prijs voor de “Beste stand” als resultaat. De geldprijs van 1000 euro komt alvast goed van pas om de effectieve start van deze jonge ondernemers te faciliteren.

Meer info over de winnaars: www.arc-tic.be
Meer info over Vlaamse Jonge Ondernemers: www.vlajo.org

HOWEST-ontwerpers scoren op Europese finale Small Business Projects