Skip Navigation LinksGraaf Karel de Goedelaan (Kortrijk) » Opleidingen » Industrieel Productontwerpen » Awards

Awards Industrieel Productontwerpen

Delen via:  
Howest bachelor Industrieel Productontwerpen

Industrieel Productontwerpen: Awards

Elk jaar nemen onze studenten deel aan tal van (inter)nationale wedstrijden. Met succes. Zowel op eigen initiatief als in het kader van lesopdrachten bouw je op die manier aan je portfolio.

Check onze Facebookpagina

BEN STEENSELS

Won de INNOVATION AWARD in de categorie Product design met zijn eindwerk ‘Ben in bad!’ in samenwerking met Lens°ass architecten. De INNOVATION AWARD is een wedstrijd voor alle innovatieve eindwerken van West-Vlaamse hogescholen.

TEAM INORM

scoorde met Pomme in de wedstrijd SMALL BUSINESS PROJECT, categorie ‘best design’. SMALL BUSINESS PROJECT is een wedstrijd van VLAJO voor jong ondernemerschapstalent.

YANNICK ROOBROECK

behaalde op de meubelbeurs van Brussel de BALTHAZAR voor beste Belgische meubel met zijn MW interieurlijn voor het bedrijf Juventa. Een jury kiest hierbij uit de vele exposanten van de meubelbeurs laureaten in verschillende cate- gorieën.

MATTHIAS DESMEDT

behaalde de PORTFOLIO AWARD van Optimo voor het eindwerk Limonluk, een ultramoderne limoen- pers voor DesignUM Istanbul. PORTFOLIO is een wedstrijd voor en expo van eindwerken van Vlaamse ontwerphogescholen.

SEP VERBOOM

behaalde de 2de prijs voor de OVAM Ecodesign Award voor zijn eindwerk FANtazised, een uit af- valmateriaal vervaardigde decoratieve lamp, die de plaatselijke bevolking van Cebu op de Filipijnen produceert.

DESIGN MANAGEMENT EUROPE AWARD

Zowel in 2008 met het project Intensive Program als in 2009 met MyMachine als in 2010 met Design for (every)one kreeg Howest internationale erkenning dankzij de Design Management Europe award. Deze award bekroont organisaties die design succesvol toepassen als oplos- sing voor strategische uitdagingen. Nooit eerder behaalde een (Vlaamse) hogeschool deze internationale titel. Voortaan mag Howest zich ook Design ambassador van Design Vlaanderen noemen.

MEEST ONDERNEMENDE HOGESCHOOL

Howest behaalde goud en zilver op de Unizo prijs Ondernemingszin in 2009 als meest ondernemende hogeschool van Vlaanderen, dankzij de projecten MyMachine en de opstart van het ont- werpbureau Elevenfeet.

INTERIEUR

De Biënnale INTERIEUR, bekend om haar compromisloze internationale selectie van hedendaags design, is een sterke speler op het gebied van design evenementen sinds ze voor de eerste keer plaatsvond in 1968. Interieur zet design in de kijker als culturele en commerciële hefboom.
Deze biënale vindt plaats in Kortrijk Xpo. Met onze studenten en afgestudeerden nemen we dan ook actief deel aan allerlei activiteiten in samenwerking met INTERIEUR.