Skip Navigation LinksGraaf Karel de Goedelaan (Kortrijk) » Opleidingen » Devine - Digital Design and Development » Inspirerende momenten

Inspirerende momenten

Delen via:  
Howest bachelor Digital Design and Development

Digital design and development: inspirerende momenten

Meermaals per jaar organiseren we inspirerende momenten in de vorm van een creativiteitsweek, workshop, museumbezoek, gastlezing, rebootweek, ...

Multi-Mania / Howest

Multi-Mania is een groot Europees event georganiseerd door Howest waar tal van nationale en internationale sprekers de nieuwste trends op gebied van nieuwe media en interactieve applicaties demonstreren.

Talent Factory / Howest

Talent Factory is voor de studenten van Howest Kortrijk een uitgelezen kans om éxtra in the picture te komen. Met een “Summer’s here Party” sluiten we samen het acade- miejaar af. Die avond zetten we ook die studenten in de bloemetjes die het Howest- adagio van Serve, Empower en Care hoog in het vaandel dragen. Met een award en een plaatsje in de Hall of Fame geven we beloftevolle studenten een duwtje in de rug voor hun harde, creatieve en innovatieve werk.

Week van het Ontwerpen / Howest

De Week van het Ontwerpen is de grootste tentoonstelling van afstudeerwerken van creatieve opleidingen uit Vlaanderen. Heb je interesse in een creatieve bachelor? Kom zeker eens langs om het beste werk van de studenten uit Howest te bekijken.

Tentoonstellingen / 1 Devine

We pikken een leuke stad of tentoonstelling uit het aanbod om ons onder te dompelen in een andere omgeving. Je krijgt de briefing te plaatse en werkt aan je opdrachten door een tentoonstelling of stad op een heel andere manier te beleven.

Bedrijfsbezoek / 2 Devine

Devine stemt regelmatig af met de sector, niet alleen digitaal maar ook fysiek. Met de tweedejaars gaan we alvast even de werksfeer opsnuiven bij de grote multimediabedrijven.

San Francisco/ 3 Devine

We zetten een stap verder in de wereld en trekken richting San Francisco. We bezoeken topbedrijven zoals Facebook, Apple en stellen ons eigen werk voor bij Adobe.