Skip Navigation LinksSint-Jorisstraat (Brugge) » Opleidingen » Sport en Bewegen » Postgraduaat Functional Trainer

Postgraduaat Functional Trainer

Delen via:  

Postgraduaat Functional Trainer

Functional Training Academy start in samenwerking met Howest tijdens het academiejaar 2016 - 2017 met het eerste postgraduaat Functional Trainer in Brugge. De lessen starten op 5 november 2016 en zullen plaatsvinden op de Campus Brugge

Je moet jezelf voorinschrijven door al je gegevens in te vullen in het inschrijvingsformulier. De definitieve inschrijving voor het VOLLEDIGE POSTGRADUAAT moet je bij de hogeschool doen.

LET OP: max. aantal deelnemers 24. Je definitieve inschrijving bij de hogeschool moet gebeurd zijn voor 14 oktober 2016. First come = first served

Programma

Mod.1: FUNDAMENTEN VAN FUNCTIONAL TRAINING

28-29-30 oktober 2017

Fundamenten van Functional Training In deze eerste module leer je de basis van Functional Training en alles wat je moet weten om een correcte beweeganalyse uit te voeren. Specifieke aspecten van training met medische condities komen ook aan bod.

Meer info


Mod. 2: INDIVIDUELE FUNCTIONAL TRAINING

5-6-7 januari 2018

Een van de belangrijkste taken van een Functional Trainer is zijn/haar klanten te begrijpen, te motiveren en te inspireren. In de praktische gedeelte gaat de aandacht naar van de voordelen van stabilisatieoefeningen en functionele krachttraining om de performance te verbeteren en blessues te vermijden.

Meer info


Mod. 3: FUNCTIONAL TRAINING IN GROEP

16-17-18 februari 2018

Functional Training in groep Een van de voordelen van Functional Training is de mogelijkheid om met beperkt materiaal en met weinig ruimte toch een grote groep te laten sporten. Meer en meer fitnesscentra beginnen om functionele lessen aan te bieden en ook kinesisten en ziekenhuizen hebben de voordelen van deze training ontdekt. In deze zeer praktische dag leer je een functionele groepsles te maken en te geven aan grote groepen.

Meer info


Mod.4: BUSINESS VOOR DE FUNCTIONAL TRAINER

13-14-15 april 2018

Business voor de functional trainer Sport is je passie, maar...hoe maak je er een beroep van? Samen leren we over de huidige trends in coaching, training en fitness, om zo jouw idee in een concreet product te vertalen. Echte voorbeelden vanuit de personal trainingswereld helpen je om de juiste antwoorden te vinden. Verwacht van deze module veel interactie met de andere deelnemers!

Meer info


Contacteer ons

Howest Sportinnovatiecampus
Nijverheidsstraat 112, 8310 Assebroek
E joost.vansteenkiste@howest.be
T 050 33 32 68