Skip Navigation LinksHowest » Howest » Nieuws en evenementen » Evenementen

Evenementen

Delen via:  

Info-avond: Erkenning MLT

medisch laboratoriumtechnoloog (MLT)

Het beroep van medisch laboratoriumtechnoloog (MLT) is wettelijk beschermd door het KB van 2 juni 1993. Om als medisch laboratoriumtechnoloog te mogen blijven werken, moet je in het bezit zijn van een erkenning óf een voorlopige erkenning. In het geval van een voorlopige erkenning, is er tot 1 december 2019 de tijd om het diploma van medisch laboratoriumtechnoloog te behalen.

De opleiding Biomedische Laboratoriumtechnologie (BLT) van de Hogeschool West-Vlaanderen biedt een flexibel traject aan, dat individueel wordt opgesteld op basis van vrijstellingen door eerder behaalde diploma’s (EVK) en werkervaring (EVC: eerder verworven competentie).

We vinden het belangrijk om zowel de betrokken werkgever als werknemer goed te informeren omtrent deze opleiding, de te volgen procedures en het te volgen traject. Samen kunnen we zoeken naar de best haalbare oplossing!

Info-avond 30 november 2015

Op maandag 30 november wordt een info-avond georganiseerd voor iedereen die betrokken is bij de erkenning van MLT’ers: personeelsdirecteurs, klinisch biologen, hoofdlaboranten, de MLT’ers zelf, … .

Doelgroep

  • Datum: maandag 30 november 2015 om 18u30
  • Locatie: Howest Brugge, Rijselstraat 5, 8200 Brugge
  • Sprekers: Dhr. Frederik D’hulster, directeur onderwijs Howest en mevr. Mieke Demeyere, opleidingscoördinator BLT

Inschrijven

Deze info-avond is gratis.
U kan zich online inschrijven tot en met maandag 23 november 2015.

Nu inschrijvenHowest ook op