Skip Navigation LinksHowest » Howest » Nieuws en evenementen » Nieuws

Nieuws

Delen via:  

Student Jasper Stuyven rondt mooi Howest-weekend af

Jasper Stuyven

Het was een mooi weekend voor Howest. Na een succesvolle infodag op zaterdag boekte ook Howest-student Jasper Stuyven een mooie overwinning in stijl. De student Communicatiemanagement snelde naar de prestigieuze zege in Kuurne-Brussel-Kuurne.

Afgelopen zaterdag organiseerde Howest, de Hogeschool West-Vlaanderen, zijn eerste infodag van het jaar. Het werd een succesvolle editie met heel wat bezoekers aan de campussen in Kortrijk en Brugge.

Die positieve lijn werd ook zondag doorgezet. Student Jasper Stuyven toonde uit welk hout hij gesneden is door Kuurne-Brussel-Kuurne op zijn erelijst te schrijven. Jasper studeert de bacheloropleiding Communicatiemanagement bij Howest in Kortrijk. Hij legt onder een topsportstatuut zijn modules af tussen zijn internationale wielercarrière door. Niet alleen in het wielrennen is hij succesvol; hij slaagde intussen voor alle modules van zijn eerste jaar Communicatiemanagement. Het toont de vastberadenheid én het professionalisme van Jasper. Daar doet ook Howest zijn hoed voor af.

Proficiat Jasper!Howest ook op