Skip Navigation LinksHowest » Internationalisering » Howest en China » Studenten getuigen

Studenten getuigen

Delen via:  

David Brock

David BrockDavid liep stage in Hangzhou dankzij een beurs van de Provincie West-Vlaanderen.

“De stap om stage te lopen in China is groot, maar eenmaal je die keuze gemaakt hebt, wordt het ongetwijfeld de beste periode van je leven: je leert met mensen samenwerken uit een volledig andere cultuur, je netwerk wordt aanzienlijk uitgebreid, je bloeit volledig open op persoonlijk vlak… China is gewoon HET land bij uitstek om je toekomst kracht bij te zetten!” (David Brock - Internationale Marketing)

David Brock 3e jaarsstudent
Bachelor Bedrijfsmanagement - Internationale Marketing - Howest (Brugge)

Glenn Andries

Glenn nam dit filmpje voor ons op naar aanleiding van een infoavond rond de Chinabeurzen van de Provincie West-Vlaanderen, eind 2013. Hij kon niet persoonlijk komen getuigen omdat hij een masteropleiding volgt in China, bij de partneruniversiteit van Howest, de Zhejiang Gongshang University in Hanghzou. Glenn leerde haar kennen via onze China from within studiereis. Eens zijn bachelordiploma op zak, trok hij er opnieuw naartoe om een jaar intensief Chinees te leren, met een beurs van de Provincie Zhejiang. Momenteel doet hij er een Master in Internationale Handelswetenschappen. Hij vertelt er alles over in dit fragment.

Bachelor Netwerkeconomie - Howest (Brugge).

Sarah Vandermeersch

Sarah Vandermeersch"Een prachtige manier om het Chinese studentenleven te leren kennen"

Sara Vandermeersch
Communicatiemanagement - PR & Events - Howest (Kortrijk)

Elke Claeys

"China from Within was a once in a lifetime experience waar ik nog vaak aan terugdenkt. Het heeft voor een verruiming van mijn denkwereld gezorgd."

Elke Claeys
Toegepaste Psychology - Howest (Brugge)

Dunja Coppens

Dunja Coppens"Sinds ik terug ben uit China, voel ik me een ander persoon. Ik ben rustiger, meer verdraagzaam en meer open qua persoonlijkheid. China heeft me doen inzien hoe mooi de wereld is en dat het belangrijk is om te genieten van elke dag."

Dunja Coppens
Toegepaste Psychologie – Howest (Brugge)

Birgit Coucke

Birgit Coucke

“Dankzij Howest ging een nieuwe wereld open, de Aziatische dan nog wel! China from within was een prachtige ervaring die mij aanzet om nog veel meer internationaal te gaan.”

Birgit Coucke
Biomedische Laboratoriumtechnologie - Howest (Brugge)

Studeren of stage lopen in Hangzhou: enkele sfeerbeelden