Skip Navigation LinksLuipaardstraat (Kortrijk) » Opleidingen » Toerisme en recreatiemanagement » NIEUW: Chinees als keuzevak!

NIEUW: Chinees als keuzevak!

Delen via:  

De toeristische sector richt zich meer en meer op China. Daarom kunnen studenten Toerisme en Recreatiemanagement aan Howest vanaf volgend jaar een Chinese track volgen, in nauwe samenwerking met het Confuciusinstituut.

Wie kiest voor de ‘small’-versie kiest voor Chinees als keuzetaal. Elk semester werken we naar een nieuw taalniveau toe, dat we bekrachtigen met officiĆ«le certificaten. De lesgevers zijn Chinese docenten verbonden aan het Confuciusinstituut.

Wie een stapje verder wil gaan, kan in het tweede jaar deelnemen aan China from Within: een verblijf van 3 weken in Hangzhou bij de Zhejang Gongshang University. Dankzij de steun van de Provincie West-Vlaanderen moeten deelnemers enkel hun vlucht betalen.

De kers op de taart is de mogelijkheid om een volledig semester stage te lopen bij een toeristisch bedrijf in China. Dankzij de samenwerking met het Confuciusinsituut kunnen onze studenten de nodige vergunningen krijgen. Dit jaar al lopen twee van onze studenten stage in Hangzhou.

Onze taallessen stellen we graag open voor partners uit het werkveld.

Wens je meer informatie, contacteer dan vicky.van.den.heede@howest.be of kom eens langs op een van onze infodagen.