Skip Navigation LinksLuipaardstraat (Kortrijk) » Opleidingen » Communicatiemanagement » De opleiding Communicatiemanagement

De opleiding Communicatiemanagement

Delen via:  

Je bent een échte Advertising addict, een Storyteller met passie voor digitale media of een op en top Sales talent. Je steekt je handen in de lucht bij om het even welk Event of je voelt vuur voor PR & Media?

Howest bachelor Communicatiemanagement, what else?

Je spreekt zonder angstzweet voor een groep of je hebt een vinnige pen. Creativiteit is jouw dada, je hebt een fascinatie voor cultuur en lifestyle en de online wereld behoort tot jouw natuurlijke habitat. Organiseren en plannen zit je in het bloed en je wordt wild van strakke deadlines en brainstormen.

Jij hebt duidelijk communicatietalent!

Professioneel communiceren, dat is je verhaal op een doeltreffende en creatieve manier brengen. Je leert problemen analyseren, je in te leven in de doelgroep, strategieën en creatieve oplossingen bedenken. Je maakt kennis met de mediawereld en volgt trends en actualiteit op de voet. Je oefent je in onderzoek en vertaalt de resultaten naar een stevig communicatieplan.

Communicatiemanagement aan Howest is voor doeners en durvers met drive. Je vindt een theoretische omkadering belangrijk, maar je bent ervan overtuigd dat je pas écht leert ‘on the -field’.

Maak kennis met Sara, Bert, Tim, Judith, Joëlle en Tijl en kom zo meer te weten over deze knaller van een opleiding.

Dream big! Go international!

Communicatiemanagement: Unicorn

Een doener, durver met drive blijft niet onder de kerktoren. Ga mee op studiereis, loop je opdracht- of eindstage in het buitenland, studeer een semester aan de andere kant van de wereld … jij bepaalt hoe ver je wil gaan.

Met onze International Days op de campus of de internationale studenten in je klas, proef je alvast van wat een buitenlandse ervaring voor jou kan betekenen.

Bekijk alle internationale initiatieven

Let's talk!

Je voelt het? Je hebt het in je?

Kom dan zeker langs op een van onze infodagen, op een SIDin in je buurt, volg een van onze workshops tijdens de Week van het Proefstuderen of maak een afspraak voor meer info.

Communicatiemanagement: Let's talk!

Nuttige info

Contact   |    Privacy & Copyrights ©2015 HOWEST.be - Lid van AUGent